WIE WIJ ZIJN

OVER SJOERD

Sjoerd van der Meulen heeft ruim 15 jaar ervaring in de ICT branche en heeft gewerkt bij grote en kleine automatiseerders waaronder Logica en Ordina. Als programmeur en consultant heeft Sjoerd grote en kleine projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland voor o.a. bedrijven in de telecomsector en de zuivelindustrie.

In 2008 is Sjoerd gestart met zijn bedrijf Vestron. In eerste instantie hield Sjoerd zich voornamelijk bezig met computerverkoop en systeembeheer. Een paar jaar later kwam daar webdesign en webhosting bij. Een logische stap aangezien Sjoerd als programmeur veel ervaring heeft met het (grafisch) ontwerpen van applicaties en websites.

Kenmerken van Sjoerd zijn dat hij erg gedreven is in zijn werk en zich graag vastbijt in uitdagende projecten. Sjoerd luistert goed naar de wensen van de klant en weet deze wensen uitstekend te vertalen naar een werkende oplossing. Sjoerd stopt pas als de klant 100 procent tevreden is.

SOCIAL MEDIA

OVER VESTRON

Vestron is in 2008 opgericht door Sjoerd van der Meulen en gevestigd aan de Oosterweg 32 in De Wilp. De eerste jaren in een werkkamer van de woning en vanaf 2014 in een ons riante nieuwe kantoor die aan de achterkant van de woning is gebouwd. In ons kantoor bevindt zich o.a. een werkplaats voor het repareren van computers en een grote vergadertafel.

Wij bieden een breed spectrum aan ICT diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Hoofdactiviteiten bestaan uit webdesign en webhosting, maar ook voor verkoop en reparaties van computers, laptops en tablets bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in al deze activiteiten ruime ervaring en expertise.

SAMENWERKING

Vestron heeft op het gebied van webdesign een duurzame samenwerking met MarsWorx en Nyzz Internet & Marketing

Jaap de Mars

Eigenaar van MarsWorx

Jaap is de specialist op het gebied van grafische vormgeving met wie ik reeds aan meerdere webdesign klussen heb samengewerkt. Voor al uw reclamewerk, een nieuw logo of een nieuwe huisstijl bent u bij Jaap aan het juiste adres.

Margreet Kluiter

Eigenaresse van Nyzz Internet & Marketing

Margreet is de specialist op het gebied van webdesign en SEO met wie ik reeds aan meerdere webdesign klussen heb samengewerkt. Voor een goede website of een toppositie in Google bent u bij Margreet aan het juiste adres.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang maandelijks een e-mail met het laatste nieuws en aanbiedingen van Vestron.

TOP