WAT WIJ DOEN

ONZE DIENSTEN

Een goede website is meer dan uw online visitekaartje en een mooi plaatje; het is uw belangrijkste marketingtool. Uw klanten zoeken u immers steeds vaker online. Met een maatwerk webdesign van Vestron onderscheidt u zich van de grijze massa. Of het nu gaat om een eenvoudige website voor een zzp'er of een complexe website voor een groot bedrijf met veel pagina's en ingewikkelde functies.

Breng uw website veilig bij ons onder voor een optimale bereikbaarheid en snelheid. Wij beschikken over snelle servers voorzien van Xeon processors en SSD schijven voor de beste prestaties. Wij bieden shared- en VPS webhosting tegen scherpe prijzen en met uitstekende service. Wij doen er alles aan om onze klanten gelukkig te maken en stoppen pas als u 100 procent tevreden bent!

Een computer is tegenwoordig een onmisbaar apparaat. Wij begrijpen daarom heel goed hoe belangrijk het is dat uw computer goed functioneert. Helaas gaat er nog wel eens wat mis en krijgt u te maken met een computer die zeer traag is, vastloopt of helemaal niet meer opstart. Wij zorgen er echter voor dat u snel weer aan het werk kunt!

Wij bieden een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte computers, laptops, tablets, randapparatuur en software tegen scherpe prijzen. Ook is het mogelijk om een systeem uit onderdelen door ons samen te laten stellen. Kijk gauw in onze webshop voor ons assortiment of kom langs voor een deskundig en persoonlijk advies.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang maandelijks een e-mail met het laatste nieuws en aanbiedingen van Vestron.

TOP